RSS

Mukaddimah ^^

Fighting has been enjoined upon you while it is hateful to you. But perhaps you hate a thing and it is good for you; and perhaps you love a thing and it is bad for you. And Allah Knows, while you know not.
Al-Baqarah:216

Gambar mayat pendaki gunung everest.. keras kat situ..


Assalamualaikum..
tengah malam2 buta nie duk study Science and Engineeering Material tetiba nak update blog.. tak nak taip banyak2.. just nak tunjuk gambor.. hahah.. nie pasal pendaki Everest yang mati tanpa sempat menongkat langit di puncak Everest (betul ke dak peribahasa entah..sukahati je ) some yang dah takdek rupe orang.. dinamakan dengan nickname tertentu seperti "green boot" sebab pakai kasut hijau.. ade yang dah lima puloh tahun kat situ tapi mcm semalam je mati.. sejuk kat situ.. tak dek orang nak peduli. mati kalu tak dek sponsor or family nak kluar duit tuk bawak balik mayat tak dek la.. jadilah korang "landmark" kat puncak Everest tu.. REST for EVER la kat situ... Takziah buat mereka...






 nie tak tau la mati tergantung atau saje digantung... aku ade dengar pendaki yang mati.. member diorang akan gantung kat curam2 gunung tu.. ye ke tak tak tau la...

 antara mayat yang di bawa balik...







-EOL-


2 Responses to "Gambar mayat pendaki gunung everest.. keras kat situ.."
Leyyfa da budax jahad said...

sandi jujj kalau mendaki gunung everest ne . tyak la sa mau daki ne gunung .


January 8, 2012 at 1:53 PM
5zol said...

banyaknye mayat atas tu!!

http://5zol-saidsomething.blogspot.com/


May 25, 2012 at 8:43 PM

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Return to top of page Copyright © 2010 | Flash News Converted into Blogger Template by HackTutors