RSS

Mukaddimah ^^

Fighting has been enjoined upon you while it is hateful to you. But perhaps you hate a thing and it is good for you; and perhaps you love a thing and it is bad for you. And Allah Knows, while you know not.
Al-Baqarah:216

Ragam Manusia dalam Subway [Gambar]


Dengan Nama Allah.... Assalamualaikum

Ok.. tiga hari aku tak jenguk blog dengan berbagai sebab ermasuklah outing ke bandar Kuantan dengan Rapid Kuantan.... Tetiba  harini terdetik nak melawat blog.. Sebab aku bukan blogger famous dan tak ramai follower setia maka aku dapat tengok fluctuation yang besar dalam trafik blog aku... by the way aku tak kisah pun.. lantak la dengan trafik tu.. Once again aku tak nak post bende panjang sangat.. post bergambar kali nie adalah ragam manusia dalam subway..


 Korang kenal siapa dalam small pic tu.. hermmm .. memori lama tuh..

 Die nie maybe stress sikit.. tu yang buang tebiat tu.. 

 Yang nie aku tak tau nak cakap ape..
.
Die sejuk tu..

 Dioarang punyer kapal rosak.. sebab tu kena naik subway..

 Sebab tu lah diharamkan arak dalam ISLAM.. tengok nie.. maruah dicampakkan mcm tu je..

 Yang nie aku tak tau nak komen ape.. maybe Subway owner yang anjurkan festival dalam subway..

Hermmm...







1 Responses to "Ragam Manusia dalam Subway [Gambar]"
cahaya suci said...

hahahaha! style2! ^_^

btw, backgroun music ang semart.. sbb de mixed dgn violin drum n so on.. =)


December 30, 2012 at 5:35 PM

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Return to top of page Copyright © 2010 | Flash News Converted into Blogger Template by HackTutors